Gl. Razgovor #1
+2
Zhizhe #1
Boki
6 posters
Turbo Balkan RP :: Server :: Rasprava
Stranica 1/2
Stranica 1/2 • 1, 2
Re: Gl. Razgovor #1
.
Zhizhe #1: komentar modifikovan dana: Tue Apr 21, 2015 9:33 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Zhizhe #1- Posts : 18
Te pare i ko si imao nisi pošteno zaradio, a sami ste krivi...
Server nije hakovan nego je lik cheatom uzeo milijarde i podijelio i znali ste da niko nemože imati toliki novac i da će vam se skinuti a vi ste kupovali kuce za 20-30M i više, dijelili ste novac, stavljali u banku, sve ste radili a nikome nije palo na pamet da prijavi administraciji, i sad se nešta bunite...
Server nije hakovan nego je lik cheatom uzeo milijarde i podijelio i znali ste da niko nemože imati toliki novac i da će vam se skinuti a vi ste kupovali kuce za 20-30M i više, dijelili ste novac, stavljali u banku, sve ste radili a nikome nije palo na pamet da prijavi administraciji, i sad se nešta bunite...
.
Zhizhe #1: komentar modifikovan dana: Tue Apr 21, 2015 9:34 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Decki novac jeste hackovan neki lik je taj novac prebacio Felix Marshallu a zatim ga je on prebacio Petru znajuci da je taj novac hackovan ali posto mi imamo Gx-a Petra koji nema pojma o RPu i hackovanju (bez uvrede - mozete ga testati ) on je taj novac podijelio svima prije nego sto je promislio glavom pa i budala bi skontala da obican igrac ne moze imati milijarde
Salvatore Shakall- Posts : 30
I stvarno ne znam sto dizete toliku frku da vam se vrati novac kad znate da cete na otvorenju imati samo 200k i ono sto imate od imovine
Ma znm to jarane al ja ocu da se sad nakupujem da imam na otvorenju...
Hhahaha ev gledamo film "Celavi se vuku za kose"
Alo momci kaj se dela uzmite ono za led u frižider što ide napunite stavite u zamrzivač kada se smrzne uzmite izvadite stavite u čašu 2do3 kocke naspite soka ako imate mobitel bolji kao što ja imam da ima android zavalite se vani u hlad nabite sluhe na uši i polako .. eto toliko od mene da ste mi rasteretiti ovi dana čuvajte se vrućina ..
|YUC| Fi®e ^^- Posts : 3
Hahahahaha nisam znao da imam domisljatog rođaka :'D
A bkt GSF danas napo mup DMali nema sta nisu radili ja udjem IG Kovac Faik mi javio sta je bilo reko ajmo napravit raciju, mi se dogovorili i sve to otisli na GSF iziso Chuck_Fans ode unutra u bazu javi ovima ostalima ljudi izisli poceli pucat, MUP uzvrati pobijemo ih 2 puta - samoobrana kad su ostali bez oruzja nisu mogli vise uzet jer se moze svakih 20 minuta onda kazu slikani ste idete na forum ja /tz, /lisice pohapsim i u buxu sve " Sve se vraca sve se placa" vratili smo dug ako headovi misle da je to neispravno skinite mi Gx eto toliko od mene
Racija je cisti RP, a ako imas dokaze i slike da je bilo tako kako ti kažeš oni mogu dobiti kazne na RK...
Imam sliku kad su rekli slikan si-
http://www.zaslike.com/files/j3m9kqvod9f7ebfxf11.png tako i Johnny Sykes- lider GSFa i jos nesto ovog ovaj Kovacevic Amel kad sam ga kreno u zatvor kad smo dosli do MUPa otiso je off Petar Mijocevic Gx- nije bio na duznosti al je isao sa nama u civilu i on to meze potvrditi, zar i u RL ima otic relog ili off kad te policija uhapsi ? Ako ima javite mi kako da to uradim
http://www.zaslike.com/files/j3m9kqvod9f7ebfxf11.png tako i Johnny Sykes- lider GSFa i jos nesto ovog ovaj Kovacevic Amel kad sam ga kreno u zatvor kad smo dosli do MUPa otiso je off Petar Mijocevic Gx- nije bio na duznosti al je isao sa nama u civilu i on to meze potvrditi, zar i u RL ima otic relog ili off kad te policija uhapsi ? Ako ima javite mi kako da to uradim
I de napravite timer u sto kracem roku ev ovi sto su u zatvoru stalno se zale ne mogu izici ja ih stavio na 5 minuta ev vec su 20 minuta u zatvoru
Nocas stavljam novu RP akciju na forum, neam pojma o onim kodovima nekakvim sto ste stavili u pravilima postanja tako da...
Auuu a kad cete platit serwer ? Hocel to do Nove godine il da idem u penziju ?
Sta je ovo cujem zatvarate serw jel istina il sam ja puko ?
.
Zhizhe #1: komentar modifikovan dana: Tue Apr 21, 2015 9:35 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
.
Zhizhe #1: komentar modifikovan dana: Tue Apr 21, 2015 9:35 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Vec ima stranica al i ta je dobra
.
Zhizhe #1: komentar modifikovan dana: Tue Apr 21, 2015 9:37 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Stranica 1/2 • 1, 2
Similar topics
» MUP | Gl. Razgovor
» TGF | Gl. Razgovor
» Blue Gang | Gl. Razgovor
» [Groove Street Family] - Glavni razgovor
» TGF | Gl. Razgovor
» Blue Gang | Gl. Razgovor
» [Groove Street Family] - Glavni razgovor
Turbo Balkan RP :: Server :: Rasprava
Stranica 1/2